Jaro volá po odlehčeném jídelníčku a tak zalovte ve spíži a ukuchtěte si třeba toto jednoduché lahodné jídlo s vůní Itálie..:)
Budete potřebovat:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidM1Yi9-NFlZ5AHPnrWfkOApF_5e5Biseom8GyWcr9wYiHVts2MRigJWr9eRcYLzx_6WayyrQd590iRu7zVJ6jKtV1al5ZRi8_PSWcGwkw3Uf9pnUpa13UmSM_1lQCYpMMq9lK9CW0s1I/s1600/mamky+t%C4%9Bstoviny.jpg)
Uvařte si fazole a před koncem (když už budou měkké) k nim přidejte nadrobno pokrájenou zeleninu, protlak, olej, koření a vařte do změknutí zeleniny. Nakonec směs zahustěte troškou kukuřičného škrobu, aby vám vznikla ta správná "omáčková" konzistence...;)
Budete potřebovat:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidM1Yi9-NFlZ5AHPnrWfkOApF_5e5Biseom8GyWcr9wYiHVts2MRigJWr9eRcYLzx_6WayyrQd590iRu7zVJ6jKtV1al5ZRi8_PSWcGwkw3Uf9pnUpa13UmSM_1lQCYpMMq9lK9CW0s1I/s1600/mamky+t%C4%9Bstoviny.jpg)
- 2 hrnky bílých fazolí
- 1 mrkev
- kousek celeru a petržele (trošku menší než mrkev)
- 1 lžička rajčatového protlaku
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- kapka rostlinného oleje
- provensálské koření, sůl
- sladká + pálivá paprika
Uvařte si fazole a před koncem (když už budou měkké) k nim přidejte nadrobno pokrájenou zeleninu, protlak, olej, koření a vařte do změknutí zeleniny. Nakonec směs zahustěte troškou kukuřičného škrobu, aby vám vznikla ta správná "omáčková" konzistence...;)
Komentáře
Okomentovat