Italsky laděná rychlovka, která se osvědčila, jako výborný oběd ve všedních dnech- ideální s sebou do práce nebo do školy. ;)
1 větší cuketa
2 rajčata
1 lžička rajčatového protlaku
2 hrnky uvařená cizrna/konzerva
1/2 velké cibule
3 stroužky česneku
oregano, sůl, olej
Rozehřejte si v hlubším kastrolu olej, osmahněte na něm cibuli dozlatova, přidejte rozmačkaný česnek a restujte ještě další 1-2 minuty, pak přidejte na kostičky pokrájená rajčata a cuketu, cizrnu, rajčatový protlak, zalijte vodou, osolte, přikryjte napůl pokličkou a nechte na mírném ohni vařit dokud vám cuketa nezměkne a omáčka nezhoustne (cca 15 minut). Podávejte s těstovinami nebo s rýží.
Komentáře
Okomentovat