Zaryté masožravce tím asi neoblafnete, ale přesto je můžete i pomocí této netradiční pomazánky přesvědčit, že vařit vegansky se dá velmi chutně(a k tomu i rychle a levně). :) Pomazánku si asi nejvíc vychutnáte na čerstvém chlebu, topinkách, dobrá je však i s bílým pečivem.

Potřebujete:
3 brambory
1 cibule (nakrájená na drobno)
4-5 stroužků česneku (rozmačkaného)
5-6 lžic kečupu
lžička sladké papriky
1/2 lžičky chilli/pálivé papriky
1/2 dl oleje
sůl
Brambory oloupejte, uvařte, nechte ochladnout, nastrouhejte a smíchejte společně s ostatními ingrediencemi.

Potřebujete:
3 brambory
1 cibule (nakrájená na drobno)
4-5 stroužků česneku (rozmačkaného)
5-6 lžic kečupu
lžička sladké papriky
1/2 lžičky chilli/pálivé papriky
1/2 dl oleje
sůl
Brambory oloupejte, uvařte, nechte ochladnout, nastrouhejte a smíchejte společně s ostatními ingrediencemi.
Vegosaure, recept vypadá chutně, jen si oprav to býlé pečivo ;)
OdpovědětVymazatdíky, opraveno :)
OdpovědětVymazat