Nechte se zlákat vůni indické kuchyně a dejte šanci téhle fazolové pochoutce, které se v naší vegosauří domácnosti musí uvařit vždy celý kotel.
Ingredience:
Rozehřejte v kastrolu olej a osmahněte na něm zlehka cibulku. Přidejte koření a za stálého míhání vařte další minutu. Poté uberte teplotu a přidejte rozmačkaný česnek, fazole, rajčata a protlak, popřípadě trošku podlijte vodou.
Přikryjte pokličkou a nechte zvolna vařit po dobu 15-20 minut.
Podávejte s rýží, pita chlebem...
Ingredience:
- 250 g bílých a červených fazolí uvařených do poloměkka (cca 1h z celkové hodiny a půl)
- 1 velká cibule nakrájená nadrobno
- balení cherry rajčátek
- 2-3 stroužky česneku
- půl lžičky chilli koření a skořice
- lžička tymiánu a drceného kmínu
- lžíce rajčatového protlaku
- sůl
Rozehřejte v kastrolu olej a osmahněte na něm zlehka cibulku. Přidejte koření a za stálého míhání vařte další minutu. Poté uberte teplotu a přidejte rozmačkaný česnek, fazole, rajčata a protlak, popřípadě trošku podlijte vodou.
Přikryjte pokličkou a nechte zvolna vařit po dobu 15-20 minut.
Podávejte s rýží, pita chlebem...
Komentáře
Okomentovat