Chutná raw varianta na tenhle typický americký dýňový koláč. Připravte se na neobyčejný chuťový zážitek. ;)
Krusta:
½ hrnku namočených datlí
Špetka soli
Náplň:
2 hrnky nastrouhané dýně hokkaido
1 hrnek namočených datlí
1 lžička kokosového oleje
1 lžička muškátového oříšku a nastrouhaného zázvoru
2 lžičky skořice
Vanilka
Troška vody pro lepší rozmixování
Postup je, jak už to u těchto nepečených dezertů bývá, nesmírně jednoduchý. Jediné, co potřebujete, je výkonný mixér. (Pokud ten váš zrovna nepohání 2 koňské síly, doporučuji umixovat zvlášť všechny datle a pak je rozdělit v poměru 1:2 a smíchat s ostatními už rozmixovanými ingrediencemi.)
Těstíčko na krustu umačkejte na dno a stěny rozkládací formy na dorty a vyplňte dýňovým krémem. Před podáváním nechte chvilku ztuhnout v lednici.
Komentáře
Okomentovat